**Answer**

**27 days**

**Step-by-step explanation:**

father= 45 days

oldest son + father=27 days

youngest + father= 36 days

45-27=18

45-36=9

18+9=27

so it would take 27 days for both sons to complete the house

18 days=oldest son

9 days =youngest son

**Answer:**

80 1/2 days between first and second son

This in days is 1-81 days to finish one house.

**Step-by-step explanation:**

1st Son = 45 + 18 + 27 = 90 saved the father 18 days. 27 of 45 = 60% inv 40%

2nd Son = 45 + 9 +36 = 90 saved the father 9 days = 36 of 45 = 80% inv 20%

1st Son 40% needs to be increased 60% to complete house

2nd Son 20% needs to be increased 80% to complete house

1st Son House takes Son 1 in days = 27 x 1.60% = 43.2 + 27 = 60.2

2nd Son House takes Son 2 in days = 36 x 1.80%= 64.8 + 36 = 100.8

60.2+100.8 = 161 days.

=161 days for 2 homes.

= 80 1/2 days for one home.

If your question is not fully disclosed, then try using the search on the site and find other answers on the subject Mathematics.

Find another answersMathematics, published 11.05.2023

Mathematics, published 23.03.2023

Use the equation to identify the center and radius of the circle (X+3)^2+(y-7^2=11

Mathematics, published 27.05.2023